Ingyenes elektronikus könyvtár

Az abbé a fejével játszik - Cserna-Szabó András

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2018
FÁJL MÉRET: 10,42
ISBN: 9789634791317
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Cserna-Szabó András

Cserna-Szabó András könyvek Az abbé a fejével játszik epub elérhetővé válnak az Ön számára a weboldalunkon való regisztráció után

Leírás:

Az abbé a fejével játszik leírása Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megszületése után pedig korokon és helyszíneken száguldunk (vagy éppen ugrabugrálunk) keresztül. Az egyszerre szerteágazó és szorosan egybeszőtt történetfolyamban egyaránt felbukkan a címszereplő abbé, Martinovics Ignác, vagy éppen a szarajevói merénylők; Kosztolányi Dezső és Édes Anna, a gyermek Ottlik Géza és Ady Endre, Lenin és I. Lipót – továbbá törpék, lángossütők és dzsesszzenészek. Ha egy könyv a Teremtéssel kezdődik, nem is végződhet másképp, csakis az Apokalipszissel – és most sincs ez másképp. De amíg eljutunk a világ végéig, még megtudjuk, mitől egyszerre félelmetes, kétségbeejtő és nevetséges az életünk.

... egyszerre szerteágazó és ugyanakkor szorosan egybeszőtt, karneváli hangulatú történetfolyamban egyaránt felbukkan a címszereplő abbé, Martinovics Ignác, Gavrilo Princip és Zénón bizánci császár, Kosztolányi és Édes Anna, Lenin és Szamuely, Copperfield Dávid és Ottlik Géza, Derrick és Poirot, Gogol és Hašek, II ... Az abbé a fejével játszik • Helikon Kiadó ... . CSERNA-SZABÓ ANDRÁS: Az abbé a fejével játszik [eKönyv: epub, mobi] 0% kedvezménnyel csak 2590 Ft a lira.hu-nál. (Szépirodalom; kiadás éve: 2018; oldal) Olvasson bele a könyvbe! Az abbé a fejével játszik, szerző: Cserna-Szabó András, Kategória: Magyar irodalom, Ár: 2 590 Ft Az abbé a fejével játszik leírása. Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megszületése után pedig korokon és he ... Az abbé a fejével játszik • Helikon Kiadó ... .hu-nál. (Szépirodalom; kiadás éve: 2018; oldal) Olvasson bele a könyvbe! Az abbé a fejével játszik, szerző: Cserna-Szabó András, Kategória: Magyar irodalom, Ár: 2 590 Ft Az abbé a fejével játszik leírása. Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megszületése után pedig korokon és helyszíneken száguldunk (vagy éppen ugrabugrálunk) keresztül. Az egyszerre szerteágazó és szorosan egybeszőtt történetfolyamban egyaránt felbukkan a címszereplő abbé ... Az abbé a fejével játszik 2 999 Ft - Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megsz Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megszületése után pedig korokon és helyszíneken száguldunk (vagy éppen poroszkálunk, vagy ugrabugrálunk, vagy folydogálunk) keresztül. AZ ABBÉ A FEJÉVEL JÁTSZIK a REGÉNYEK kategóriában - most 2.959 Ft-os áron elérhető. Cserna-Szabó András: Az abbé a fejével játszik ... Az egyszerre szerteágazó és ugyanakkor szorosan egybeszőtt, karneváli hangulatú történetfolyamban egyaránt felbukkan a címszereplő abbé, Martinovics Ignác, Gavrilo Princip és Zénón bizánci császár, Kosztolányi és Édes Anna, Lenin és Szamuely, Copperfield Dávid és ... Multimediapláza - E-könyvek - Szórakoztató irodalom - Krimi - Az abbé a fejével játszik | Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megszületése után pedig korokon és helyszíneken száguldunk (vagy éppen poroszkálunk, vagy ugrabugrálunk, vagy folydogálunk) keresztül.
Panta rhei, vagyis „minden folyik", állította Hérakleitosz (és ... Könyvkritika: Cserna-Szabó András: ...